Uw winkelwagen is leeg!

Zinedine Zidane bevestigt coaching terugkeerplannen te midden va

Zinedine Zidane heeft bevestigd dat hij binnenkort weer 'zal coachen', omdat hij nog steeds verbonden is met Manchester United. De Franse winnaar van de Wereldbeker genoot een opmerkelijke betovering in zijn eerste senior coachingspost en leidde Real Madrid naar drie opeenvolgende Champions League-titels.
 
Hij wandelde weg na hun derde Europese triomf tegen Liverpool terwijl hij eruitzag om zijn batterijen op te laden. Met Jose Mourinho die een tumultueuze start van het seizoen doormaakt en het opneemt tegen de Manchester United-hiërarchie, beweren rapporten dat de Rode Duivels klaar zijn om de Portugezen te vervangen door Zidane.
 
En hij heeft nu de vlammen gewaaid toen hij toegaf dat hij snel weer op de zijlijn zou zijn. Hij zei tegen TVE: 'Ik zal zeker snel weer gaan coachen, want ik hou van downing en wat ik mijn hele leven heb gedaan.' Er wordt beweerd dat hij van plan is vier spelers van wereldklasse te ondertekenen als hij wordt aangesteld als manager van United, met Toni Kroos, James Rodriguez, Thiago Alcantara en Edinson Cavani staan ​​allemaal op zijn verlanglijst.
 
Er wordt ook gedacht dat Manchester United's sterspeler goedkope Manchester United voetbalshirts Paul Pogba vastbesloten is om te spelen onder zijn landgenoot - en de benoeming van Zidane zou zeker populair zijn bij de 25-jarige na zijn openbare ruzie met de huidige manager. Mourinho is echter vastbesloten om zich aan zijn werk te houden en men is van mening dat de Verenigde hiërarchie bereid is hem tijd te geven om de situatie te keren.