Uw winkelwagen is leeg!

Voorwaarden

Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door, omdat u via deze website toegang geeft tot de voorwaarden en voorwaarden die u onder deze voorwaarden heeft. Als u deze voorwaarden niet akkoord gaat, moet u deze website niet gebruiken of gebruiken.

    
VOORWAARDEN VOOR DE REGERING

    
Deze voorwaarden staan ​​voor de definitieve en volledige overeenkomst van de partijen en er zijn geen voorwaarden om de hierin vermelde bepalingen te wijzigen of te wijzigen. Deze zijn bindend voor Onze Vennootschap, tenzij schriftelijk en ondertekend en goedgekeurd door een ambtenaar of andere gemachtigde bij Ons bedrijf. Geen wijziging van een van deze voorwaarden wordt gewijzigd door de verzending van Onze Vennootschap na ontvangst van de inkooporder van de Koper, verzendingsverzoek of soortgelijke formulieren die afgedrukte voorwaarden bevatten, in aanvulling op of in strijd met de hierin vermelde voorwaarden. Indien een term, clausule of bepaling ongeldig verklaard wordt door een bevoegde rechterlijke instantie, heeft deze verklaring of het bezit geen invloed op de geldigheid van een andere term, clausule of bepaling die hierin is opgenomen.
    
AANVAARDING VAN ORDERS

    
Alle bestellingen zijn onderworpen aan schriftelijke prijsverificatie door geautoriseerd personeel van ons bedrijf, tenzij schriftelijk aangewezen zijn voor een bepaalde periode. Zending van goederen zonder schriftelijke prijsverificatie vormt geen aanvaarding van de prijs in de bestelling.
    
VERVANGING

    
Ons bedrijf behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving, een alternatief product van hetzelfde soort, kwaliteit en functie te vervangen. Als de koper geen vervanging accepteert, moet de koper uitdrukkelijk verklaren dat er geen substitutie is toegestaan ​​wanneer de koper een offerte aanvraagt, indien een dergelijk verzoek tot offerte is gemaakt of, indien er geen verzoek tot offerte is gemaakt, bij het plaatsen van een order bij de Ons bedrijf
    
PRIJS

    
De opgegeven prijzen, inclusief eventuele vervoerskosten, zijn geldig voor 10 dagen, tenzij voor een bepaalde periode voor een bepaalde periode aangewezen op grond van een schriftelijk citaat of een schriftelijke verkoopacceptatie die is afgegeven of gecontroleerd door een ambtenaar of ander erkend personeel van Our Company. Een prijs die als bedrijf voor een bepaalde periode is aangewezen, kan door ons bedrijf worden ingetrokken indien de intrekking schriftelijk is en per e-mail aan de koper wordt verzonden voordat de schriftelijke aanvaarding van de prijs door ons bedrijf is ontvangen. verzendpunt. Ons bedrijf behoudt zich het recht voor om orders te annuleren indien de verkoopprijzen lager zijn dan de geciteerde prijzen zijn vastgesteld door de overheidsbepalingen.
    
TRANSPORT

    
Tenzij anders bepaald, zal ons bedrijf zijn oordeel gebruiken bij het bepalen van vervoerder en routing. In beide gevallen is Onze Vennootschap niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen of buitensporige vervoerkosten die voortvloeien uit de selectie ervan.
    
INPAKKEN

    
Tenzij anders bepaald, zal onze onderneming alleen voldoen aan zijn minimale verpakkingsnormen voor de gekozen transportmethode. De kosten van alle speciale verpakkingen, laden of spanten die door de koper worden aangevraagd, worden door Koper betaald. Alle kosten van verpakking en verzending voor speciaal materiaal van de koper worden door Koper betaald.