Uw winkelwagen is leeg!

Sarri beweert dat de reactie na de wedstrijd op het verlies van

De oude dame was verre van hun briljante beste in Napels en de hoofdcoach was ronduit gehaast over hoe hij op het verlies reageerde
Juventus-baas Maurizio Sarri heeft gezegd dat zijn reactie na de wedstrijd op het 2-1-verlies tegen Napoli was "uitgebuit", waarbij de voormalige San Paolo-baas zei dat als hij iemand moest verliezen, hij blij was dat het zijn oude club was .
 
De Bianconeri waren arm in Napels en liepen in de tweede helft achter door stakingen van Piotr Zielinski en Lorenzo Insigne, terwijl het doel van Cristiano Ronaldo in extra tijd nauwelijks geteld werd als een troost voor teleurgestelde reizende fans.
 
Sarri's woorden na de nederlaag dienden alleen maar om de gelovige Old Lady verder boos te maken, maar de ex-Chelsea-baas gelooft dat zijn gedachten massaal buiten proportie werden geblazen en dat als fans boos moeten zijn op iets, het de prestaties van het team moet zijn.
 
"Ik weet niets van controverses en het lijkt me vreemd dat sommige zinnen zijn misbruikt," vertelde Sarri een persconferentie voorafgaand aan een Serie A-botsing met Fiorentina.
 
“Het lijkt logisch dat na drie jaar met deze jongens te hebben gewerkt en ze me hebben geholpen op een reis die me zou zien aankomen bij de grootste club in Italië, er nog steeds een voorliefde en dankbaarheid is.
 
"De fans moeten boos zijn, want we hebben niet alleen verloren, maar we hebben echt slecht gespeeld, wat nog erger is."
 
Omdat Juve kort na het behalen van dit seizoen een aantal doelpunten had toegegeven, werd Sarri ook ondervraagd of zijn partij een probleem heeft met het handhaven van de concentratie om wedstrijden volledig te zien tot het laatste fluitsignaal.
 
"Misschien," zei hij. “Hoewel we dat de laatste tijd lijken te hebben overwonnen. Het is niet eenvoudig om over psychologische situaties te praten in plaats van tactische situaties.
 
“Ik maak me geen zorgen over het aantal doelen dat we toegeven. We hebben het beter gedaan in de Champions League en Coppa Italia dan in de Serie A, maar de algehele vooruitgang is goed, zelfs als we weten dat we nog werk te doen hebben. "
 
Na het sluiten van het transfervenster van januari, gaf Sarri ook toe dat hij de club niet om signeersessies had gevraagd, omdat hij van mening is dat zijn ploeg al sterk genoeg is - zelfs met Emre Can die vertrekt naar Borussia Dortmund.