Uw winkelwagen is leeg!

Retourbeleid

Retourneren zijn het moeilijkste deel van online winkelen, dus laten we het gemakkelijk maken:


- Alle goederen moeten via UPS of verzekerde mail via ons verstuurd worden en een volgnummer ontvangen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor retour / ruil / gebrekkige bestellingen die in de mail verloren gaan.

- Alle retourzendingen moeten in een extra doos geplaatst worden. Schoenendoos karton kan niet meerdere transits hanteer, en vakken die zijn getekend, opgeschreven, wij hebben het retourlabel rechtstreeks op hen, zullen een restocking fee krijgen.

- Aangepaste truien zijn op bestelling gemaakt en kunnen niet worden teruggegeven of verwisseld.

Op zoek naar Uitwisseling / Terugbetaling: Contacteer ons eerst wordt altijd aanbevolen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat een uitwisseling mogelijk is: faxianwola@gmail.com
- We begrijpen, soms is het formaat of de pas gewoon niet juist. Dat is goed, nieuwe artikelen kunnen teruggestuurd worden voor de uitwisseling of terugbetaling van de originele betaalmethode binnen 30 dagen na aankoop, als ze geen tekenen van slijtage tonen en nog steeds in hun originele staat zijn.

- Als het wordt gebruikt, kan het item niet worden uitgewisseld. We kunnen hier niet op schieten, dus als u een paar schoenen hebt besteld, probeer ze binnen in een schone ruimte binnen. Schoenen met tekenen van slijtage op gras, turf, buitenoppervlakken of anderszins worden niet geaccepteerd voor retourneren en worden op eigen kosten per e-mail teruggestuurd. Dit omvat elke voetstink, kologne of andere geur (sigaret, dier, enz.) Dat het product niet had toen we het aan u stonden!