Uw winkelwagen is leeg!

PSG van invloed kunnen zijn op het team omdat hij oproept tot ve

De Duitse international staat erop dat het spelen met supersterren van wereldklasse een eer is, ook al brengt het zijn eigen problemen met zich mee, vooral in Europa
Paris Saint-Germain-middenvelder Julian Draxler zegt dat de club volgend seizoen beter moet doen in Europa, terwijl hij toegeeft dat sommige 'ego's' in de ploeg het team moeilijk maken.
 
PSG domineert het Franse voetbal sinds hun overname door Qatar Sports Investments in 2011 en won 21 nationale onderscheidingen sinds het opnemen van zes Ligue 1-titels.
 
Ze hebben echter consequent moeite om dat succes op het Europese podium te evenaren, waarbij ze de kwartfinales van de Champions League niet haalden.
 
Vorig seizoen stond de zijde van Thomas Tuchel op een 2-0 voorsprong na de eerste etappe van hun laatste acht botsing met Manchester United, maar verloor met 3-1 in de terugwedstrijd in het Parc des Princes om te crashen op doelpunten.
 
Een van de kritiek op de club is dat ze een team hebben samengesteld vol getalenteerde individuen, zoals Neymar, Edinson Cavani en Kylian Mbappe, maar dat resulteert niet altijd in een coherent team.
 
De huidige situatie met betrekking tot de ondertekening van het wereldrecord Neymar, die de club heeft verteld dat hij wil vertrekken en zijn houding vaak in twijfel heeft getrokken, wordt als een voorbeeld hiervan opgehouden.
 
Draxler geeft toe dat het hebben van zoveel ego's in de kleedkamer zijn problemen heeft, maar houdt vol dat hij hun aanwezigheid als positief beschouwt.
 
"Allemaal uitzonderlijke spelers, het is moeilijk om spelers van dit niveau in de wereld te vinden," vertelde Draxler aan AFP.
 
"Maar natuurlijk hebben ze hun eigen verstand, hun eigen hoofd, ze leven voetbal, ze willen elke wedstrijd scoren, dus ze hebben een ego.
 
"Dus soms is het niet gemakkelijk voor het hele team, maar als je het geluk hebt om naast deze spelers te spelen, is het gewoon een plezier elke dag."
 
Draxler heeft ook nagedacht over zijn eigen tijd in de Franse hoofdstad sinds hij in januari 2017 bij Wolfsburg kwam voor een gerapporteerde € 36 miljoen (£ 33 miljoen / $ 40 miljoen).
 
De Duitse international is blij met het succes dat Tuchel in de Franse wedstrijd heeft geboekt, maar gelooft dat dit seizoen het doel moet zijn om verder te komen in Europa.
 
"Het is nu tweeënhalf jaar geleden dat ik aankwam en ik heb veel (binnenlandse) titels gewonnen, dus daar ben ik blij mee," voegde hij eraan toe.
 
"Ik werd een betere speler dan voorheen, dus dat is positief, maar wat negatief is, is wat we in de Champions League hebben bereikt.
 
"We gingen niet ver in de Champions League en dat was een van de doelen toen ik tekende."
 
"Het doet veel pijn, het doet nog steeds pijn dat we er niet doorheen zijn gegaan (tegen Manchester United)."