Uw winkelwagen is leeg!

Bonucci onthult dat hij Real Madrid afgewezen heeft om terug te

De internationale verdediger uit Italië heeft verklaard dat hij de belangstelling van de Liga-giganten heeft afgewezen ten gunste van het opnieuw toetreden tot de regerende Serie A-kampioenen.
 
Leonardo Bonucci heeft onthuld dat hij Real Madrid heeft afgewezen om afgelopen zomer opnieuw deel te nemen aan Serie A-zijde Juventus van AC Milan.
 
Na zeven seizoenen bij Juventus van 2010 tot 2017, maakte Bonucci de overstap naar AC Milan voor het seizoen 2017-18.
 
Ondanks het verschijnen van 51 optredens en het tekenen van een eerste vijfjarige deal bij San Siro, maakte Bonucci de overstap naar Turijn om samen met Cristiano Ronaldo te spelen voor de huidige campagne 2018-19.
 
Hij is meteen teruggesprongen naar de startende line-up van de club onder Massimiliano Allegri, waarbij de verdediger een essentiële rol speelde in het huidige ongeslagen record in de competitie.
 
Maar terugkeren naar Juve was niet zijn enige optie, met de 31-jarige toegevende dat hij de kans had afgewezen om in de zomer deel te nemen aan La Liga reuzen Real Madrid en de kans om te spelen in het Santiago Bernabeu.
 
"Real Madrid's interesse? Ja, het is waar, Real Madrid was geïnteresseerd in mij," vertelde Bonucci aan AS.
 
"Het was een eer en een genoegen voor mij, het betekent dat ik in deze jaren goed heb gewerkt.
 
"Maar de roeping van Juventus en de wens om terug te keren was fundamenteel, ik besloot dat de kleuren van de Bianconeri me beter pasten." De verdediger onthulde ook dat het niet alleen om voetbalredenen was dat hij na slechts één keer koos voor een terugkeer naar zijn voormalige club. seizoen spelen voor Milaan.
 
Bonucci verklaarde dat zijn zesjarige zoon een cruciale rol speelde in zijn overstap naar Juve, met zijn familie nog steeds gevestigd in Turijn.
 
"Hoe reageerde mijn zoon Lorenzo? Hij is blij omdat vader thuiskwam, "voegde hij eraan toe. "Vorig jaar was ik bijna altijd in Milaan en hij kon me niet zien. Het was een van de redenen waarom ik terugkwam. "
 
De Italiaan international heeft dit seizoen 26 optredens gemaakt en kijkt uit naar zijn zevende Serie A-titel, want Juventus heeft momenteel een voorsprong van 13 punten aan de top van de tafel.
 
Het vooruitzicht op de eerste Champions League-trofee van de club sinds 1996 blijft een mogelijkheid, met de club hoopvol dat Ronaldo ze naar Europese glorie kan afvuren.
 
De volgende wedstrijd van Juventus is tegen Atletico Madrid op woensdagavond voor een Serie A-botsing tegen Bologna op 24 februari.