Uw winkelwagen is leeg!

Arsenal stelde Aoba Meiyan onderhandeling voor!

De Britse "Daily Mirror" bevestigde dat de Engelse Premier League Arsenal al onderhandelde over de transfer van de regio Aubameyangan en Dortmund, de schutters hopen deze fengba in januari te ondertekenen om de opvolger van Sanchez te worden, maar specialer met een vraagprijs tot wel 60 miljoen pond, Arsenal hopen elkaar om de prijs te verlagen, onderhandelen gaat verder!
 
Maandag hadden de Britse media Daily Mirror een basisoordeel over de transferoperatie van Arsenal in januari, toen de Britse media bepaalden dat wanneer het verlies van Sanchez betekende dat schutters in paniek raken, de drie mannen Arsene Wenger zich richten op Malcolm of Bordeaux, Mkhitaryan of Manchester United (ook bekend als Marshal) en Aubameyang van Dortmund.
 
Arsenal tekent momenteel het bord Malcolm of Bordeaux en het tweede teken van Arsene Wenger is het object van de speciale Aotouyameyang. Arsenal is momenteel verantwoordelijk voor de signeersessies Sven - Milin Tate, nadat hij diende als chef-verkenner van Dortmund, vanwege de kracht van Aubameyang was hij erg begripvol. Naar verluidt hopen Arsenal de ondertekening van Aubameyang deze maand te voltooien.
 
Aubameyang is een zeer productieve shooter, volgens de statistieken, sinds het seizoen 2011-12, scoorde hij 180 clubdoelen, dit seizoen speelde hij in plaats van Dort 23 keer, scoorde 21 doelpunten, Zeer efficiënt.
 
Britse media benadrukten dat hoewel de reputatie van Aubameyang in het algemeen vaak wordt bestraft voor disciplinaire kwesties, maar Milintater veel rapporten aan Wenger verstrekt, wat Arsenal vastbesloten zal maken om Aobayme Young te introduceren. Dortmund is ook van plan om Gabon spits nu te verkopen, de twee partijen zijn al begonnen met de onderhandelingen, maar ze willen 60 miljoen pond krijgen in de transfersom van de speler, Arsenal vindt dat wat duur, wat van invloed kan zijn op de transactie.
 
Aan het einde van het artikel, de Britse media-rechter, mocht Aubameyang zich aanmelden, dan kan de spits van Gabon de positie van Rakazat bedreigen. Op dit moment zijn de Fransen niet in een bevredigende staat en ondertekende Wenger inderdaad de noodzaak van Aubameyang.