Uw winkelwagen is leeg!

Arsenal bracht Uruguayan, die ons herinnerde aan de SP

De Engelse voetbalclub Arsenal bracht de Uruguayaanse speler Lucas Torreiro in zijn eigen soort. Voor het vierde opeenvolgende jaar kostte de Londense club 30 miljoen euro, zoals Sampdoria beweerde uit Genua, waar de 22-jarige federale speler de afgelopen twee jaar speelde.
 
Torreira speelde alle wedstrijden op het WK in Rusland, en hij was eerder onder de indruk van de trainer Arsenal, hij volgt al enige tijd.
 
"Lucas is een jonge, zeer getalenteerde en intelligente speler die al heel wat ervaring heeft in het Europese voetbal. Hij heeft al enkele geweldige games laten zien in Sampdoria en het Uruguayaanse team, maar hij zal zeker verdergaan", aldus Emery, Arsen Wenger's erfgenaam van de bank van artilleristen.
 
"Ik voel geen druk, ik geloof dat ik een geweldige carrière op het eiland kan maken, hier ben ik volledig geaccepteerd, dus ik voel me op mijn gemak," zei Torreira tevreden en zelfverzekerd.
 
Voor hem versterkte Arsenal Zwitserland Stephan Lichtsteiner, de Griekse verdediger Sokratis Papastathopoulos en de Duitse doelman Bernd Leno.