Uw winkelwagen is leeg!

Ajax verslaat Juventus in de Champions League

Arsenal-fans eisen de terugkeer van Marc Overmars als technisch directeur na Ajax bedwelmd Juventus om hun eerste halve finale Champions League sinds 1997 te bereiken.
 
 Cristiano Ronaldo's opsommingsteken in de 28e minuut zorgde ervoor dat de Serie A zwaargewichten de controle hadden over hun kwartfinale, maar de uiterst getalenteerde jonge zijde van Ajax, die in de vorige ronde Real Madrid onttroonde, ronselde en gelijk voor rust via Donny van de Beek.
 
Ajax domineerde de tweede periode en verdiende terecht de leiding door Matthijs de Ligt, wiens doelpunt zorgde voor een plaats in de laatste vier waar ze tegen Tottenham of Manchester City zullen staan.
 
Overmars is momenteel de voetbaldirecteur bij Ajax en is gecrediteerd met het spelen van een belangrijke rol in de assemblage van een vroegrijp kantje dat de wil van Barcelona-gebonden Frenkie de Jong bevat en Arsenal-overdrachtsdoel David Neres rapporteerde.
 
De voormalige dubbele winnaar van Arsenal werd in verband gebracht met een terugkeer naar Noord-Londen in een vergelijkbare hoedanigheid na de plotselinge uittreding van het hoofd van de club Sven Mislintat in februari en Gooners gelooft zeker dat hij de perfecte kandidaat is om deze zomer haar overbrengingsstrategie te overzien.